Reseptin uusinta32 €
20 min vastaanotto73 €
30 min vastaanotto108 €
Kantamaksu1,50 €

Reseptin uusinta ilman vastaanottoa sopii hyvin silloin, kun kyseessä on tasapainossa olevan sairauden pitkäaikaislääkitys. Tällaisia ovat muun muassa lääkitykset kilpirauhasen vajaatoimintaan, verenpainetautiin, astmaan ja reumaan. Ilman vastaanottoa voidaan uusia myös ehkäisyvalmisteita koskevat reseptit.

20 min etävastaanotto normaali etälääkärin vastaanottoaika.

30 min etävastaanotto varataan reumatologin ensikäynniksi. Tuolloin perehdytään reumatologisten uusien tai akuuttien ongelmien selvittelyyn. 20 minuutin vastaanotto riittää kontrolli vastaanottoajaksi. 

Mikäli et löydä sopivaa aikaa, niin ole yhteydessä asiakaspalvelu@etälääkäritalo, niin löydämme varmasti sopivan ajan. Kaikki ajat eivät näy nettiajanvarauksessa.

Palvelumme hinta määräytyy vastaanoton kokonaiskeston perusteella. Kokonaiskestoon laskemme toteutuneen vastaanottoajan lisäksi tutustumisen esitietoihisi, potilastietojärjestelmien kirjaukset ja mahdolliset muut käyntiin liittyvät toimenpiteet. Lähetämme verkkolaskun sähköpostitse vastaanoton jälkeen. 

Peruuttamattomasta tai vastaanottopäivänä perutusta ajasta veloitamme puolet varatun ajan kokonaishinnasta.

Kansaneläkelaitoksen sairaanhoitokorvauksen näkökulmasta etävastaanotot rinnastetaan tavanomaisiin vastaanottokäynteihin. Saat lääkärin etävastaanotosta samansuuruisen korvauksen kuin tavanomaisesta lääkärikäynnistä.