Reumakeskuksessa tavoitat lääkärin videovastaanotolla. Reumakeskuksessa hoidamme ja seuraamme tulehduksellisia nivel- ja sidekudossairauksia sekä tules-sairauksia. Reumakeskus toimii yhteistyössä Etälääkäritalon kanssa. Voimme auttaa, mikäli huolenasi on esimerkiksi:

  • nivelreuma 
  • selkärankareuma
  • nivelpsori 
  • sidekudostauti (Sjögren oireyhtymä, SLE)
  • nivelkipu- ja rikko 
  • kihti
  • fibromyalgia 
  • osteoporoosi

Toiminta pähkinänkuoressa

Tarjoamme miellyttävän, helpon ja nykyaikaisen etävastaanottopalvelun kroonisen sairauden seurantaan. Joustava sairaanhoitomme sopii erityisesti potilaille, joilla diagnosoitu reumasairaus on hoitotasapainossa. Tällöin reumatologin pitkäaikaiseen hoitosuhteeseen on tarvetta esimerkiksi käytössä olevan lääkityksen tai mietityttävien kysymysten vuoksi.

Noudatamme hoitolinjauksissamme kansallisia ohjeita ja suosituksia (Käypä Hoito*, reumasairauksien hoitopolut**).

Aina ei tarvita lähivastaanottoa

Kiinteä hoitosuhde on tärkeää pitkäaikaissairauksissa. Voit hoitaa valtaosan lääkärikäynneistä joustavasti arjen ohessa ilman fyysistä lääkärissäkäyntiä. Internetin välityksellä saat meihin video- ja ääniyhteyden, joiden avulla erikoislääkärimme hoitavat lääkäritapaamisen turvallisten yhteyksien avulla.

Reumatautien hoitosuunnitelmaan kuuluu tietyin väliajoin lähivastaanottoja, mutta yli puolet  käynneistä hoidetaan etänä.

Tietoturvasyiden vuoksi emme käsittele sähköpostilla yksityiskohtaisia terveyteen liittyviä asioita. Asiakkaaksi rekisteröinnin jälkeen käytössäsi on turvallinen ja suojattu yhteys suoraan hoitavalle asiantuntijalle.

Miten seuraamme terveyttäsi etänä?

Laadimme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman sairautesi perusteella. Etälääkärivastaanottojen tukena vointiasi seurataan mobiilisovelluksella, jossa täytät Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen suosittelemia vointikyselyitä. Näiden avulla hoidon vaikuttavuutta ja tarvetta tarkkaillaan aktiivisesti. Olemme mukana sairautesi hoidossa sen kaikkien vaiheiden aikana.

Ajanvaraus

Varaa aika Reumakeskuksen etävastaanotolle Etälääkäritalon ajanvarauskalenterista.

Voit varata Reumakeskuksen asiantuntijoiden lähivastaanottoajan Terveystalon, Pihlajalinnan ja Seppälääkäreiden sivuilta. 

Linkit

Lääkäri Leena Arstila

 

Leena Arstila
LL, sisätautien- ja reumatologian erikoislääkäri

 

Tuomas Rannio
LL, reumatologian erikoislääkäri

Apu on lähellä - myös maailmalla